Share
 

 pravila

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 

juliette donovan

● family : i only have my mother.
● posts : 38
● new yorker since : 28/03/2009
● free time : hanging with my friends, doing shit i like.
● joke : no we don’t use that room there was once a spider in it.


pravila Empty
POSTED:
Sre Jul 17, 2013 10:56 am

rules
what do you say to taking chances or jumping off the edge

● na forum se prijavimo z imenom in priimkom svojega lika. člani, ki se prijavijo z kakšnim drugim imenom bojo v roku enega tedna izbrisani.
● ime in priimek lika je popolnoma vaša izbira. le pazite, da na forumu ni že kakšen z enakim imenom, da ne pridemo do kakšne zmede. na forumu nimamo canonov, kar pomeni da je karakter in zgodovina popolnoma vaša izbira.
● however, na forumu imamo posebnost. vsak lik ima svojo t.i. skrivnost. na seznamu si lahko izberete svojo, a pazite da ni že zasedena. namen tega je, da je na forumu veš dogajanja, drame itd.
● to je kratek rpg forum, kar pomeni da kar tvoj lik dela napišemo v oklepaju (), {} ali []. tisto kar pa reče pa napišemo izven oklepaja. svoje misli pa pišemo poševno.
● kljub temu, da je to kratek rpg, na forumu ne bomo penašali prispevke samo s tremi ali štirimi besedami. meja je 20 besed, kar je tudi bolj malo in pričakujemo da dvajset besed le spravite iz sebe.
● administratorke smo se za forum zelo potrudile, in vsa grafika je delo nas. zato prosimo, da ne kopirate. be original.
● ker se zavedamo da rpg forumi pogostokrat zamrejo oz. propadejo, vam zagotovimo da se bojo na forumu velikokrat pojavile prenove, novosti, popisi aktivnosti, itd. nočemo biti še en forum, za katerega se potrudiš a nakoncu traja le nekaj dni.
● na forumu ni dovoljeno žaljenje. oz. ja, ko si v liku že, ampak direktno žaljenje drugega člana ni dovoljeno saj na forumu ne iščemo konliftov. forum je namenjen zabavi in prostemu času, ne kreganju.
● vse pritožbe in predloge bova z veseljem sprejeli, vendar ne pridite na forum, le za to da poudarjate kar vam na forumu ni všeč. za forum smo se potrudile, in če vam ni všeč se ni treba prijaviti.
● grde besede, seks, alkohol in droge so dovoljene, kar se tiče rpgjanja. na to vas že zdaj opozorimo, da potem ne bo nevšečnosti.
● mera avatarja je vaša izbira, le pazite da ne boste dali kakšne ikonce, da si bojo avatarji vsaj približno podobni. tudi podpis si lahko uredite kakor želite, le pazite da ne bo predolg in ne bo oviral druge člane.
● vsak član se lahko prijavi pod tri like. bodite aktivni pod vsemi, in ne delajte jih samo za to da drug član ne dobi tistega fcja. popis aktivnosti bo to tudi pokazal.
● na forumu ni vampirjev, volkodlakov itd. niti dvojnikov ni, zato ima lahko samo en član faceclaim ene slavne osebe.
● lahko se pogovarjate v angleščini, seveda. le pazite da je vaša angleščina tako dobra, da vas drugi lahko razumejo. če vam angleščina ne gre, se raje pogovarjajte v slovenščini;)
● pravila se lahko in se bojo dopolnjevala.
hugs and kisses, fiy team
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
™ fade into you :: »drift into the light :: the start-